OVER ONS

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Net als de rest van de stad heeft ook de Utrechtse horeca zich de afgelopen jaren positief ontwikkeld. Er komen steeds meer sfeervolle horecagelegenheden die goed inspelen op de toenemende vraag naar vega(n) producten.

De nachtelijke eetgelegenheden hebben echter nog steeds een zeer beperkt vega(n) aanbod. Dit terwijl de productie van goede vleesvervangers in alle segmenten snel groeit. Ook qua beleving en aandacht voor duurzaamheid is het huidige nachtelijke aanbod niet onderscheidend.

Last Vegas gaat daar verandering in aanbrengen. Ook mensen die geen vlees of dierlijke producten eten kunnen voortaan tot diep in de nacht in een gezellige omgeving genieten van een broodje kroket, kapsalon of dürüm.

Ik kijk er erg naar uit om binnenkort het hongerige uitgaanspubliek een duurzaam alternatief te bieden voor het huidige aanbod. Via deze website en onze social media kanalen houden we je op de hoogte over onze voortgang richting de grote opening begin juli.

Milan van Dun – Oprichter Last Vegas”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][minti_image img=”15598″ lightbox=”1″ align=”right” hover=”image_greyscale”][/vc_column][/vc_row]